Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین کوپن‌های ارزاق و خواربار، زیر نظر ستاد بسیج اقتصادی وقت بین سال‌های ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۸ چاپ و بین خانواده‌ها توزیع شده است. هر قطعه کوپن تحویل شده به مردم شامل ۵۰ قطعه قابل جدا شدن بود. البته آن زمان رنگ زمینه برای کوپن‌های روستایی «آبی» و برای کوپن‌های شهری «آبی و کرم روشن» در نظر گرفته شده بود و روی هربرگ کوپن تعداد هر خانوار چاپ شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن زمان کوپن‌ها برای دریافت حداقل ۱۰ قلم کالای اساسی شامل قند و شکر، روغن‌نباتی، برنج، پودر شوینده، صابون، پنیر، کره، مرغ، تخم‌مرغ و گوشت قرمز در نظر گرفته شده بود که پس از دوران جنگ و وارد شدن کشور به دوران سازندگی دچار تغییراتی شد.

تغییر و تحولات اقتصاد کوپنی در دهه ۸۰ وارد مرحله تازه‌ و رفته رفته برخی از کالاها از چرخه توزیع کوپنی خارج و در بازار آزاد عرضه و برای نمونه کوپن پنیر از سال ۱۳۸۵ به‌طور کامل حذف شد.

شهروندان به یاد دارند که آخرین کوپن اعلام شده از سوی وزارت بازرگانی اوایل سال ۱۳۸۹ است که مربوط به دریافت قند و شکر بوده و پس از این مرحله بود که با اجرایی شدن طرح پرداخت یارانه به شهروندان، دیگر دوران رونق کوپن‌های خانوار به ایستگاه پایانی خود رسید.

اکنون نیز بعد از وقفه‌ای طولانی مدت قرار است که کوپن‌های الکترونیکی برای خانوارها در نظر گرفته شود که به نوعی خاطرات آن دوران را برای شهروندان تداعی می‌کند.

بیشتر بخوانید:

خبر مهم وزیر اقتصاد درباره کوپن الکترونیکی/ زمان توزیع کالابرگ مشخص شد؟

صفر تا صد کوپن/ کالابرگ‌های جدید به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

۲۱۷ ۲۵۶

کد خبر 1662556

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کوپن کالابرگ سازمان بورس و اوراق بهادار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۲۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در قم/ ۸ قاچاق‌بر دستگیر شدند

سرهنگ منوچهر نصیری، جانشین فرماندهی انتظامی استان قم با اشاره به کشف انواع کالای قاچاق در محور‌های مواصلاتی استان قم  طی ۴۸ ساعت گذشته  گفت: این کالا‌ها شامل انواع لوازم رایانه‌ای، تجهیزات پزشکی، گردو، ابزار و تجهیزات ساختمانی، قهوه، موتور سیکلت و... است که در هشت ماموریت جداگانه توسط پلیس اقتصادی قم کشف و توقیف شد.

وی گفت: یکی از خودرو‌های توقیف شده در پوشش حمل ضایعات، انواع کالای قاچاق را جاساز کرده و از استان‌های جنوبی به سمت مرکز کشور در حال حرکت بود که با هوشیاری ماموران پلیس قم از ادامه حرکت وی جلوگیری به عمل آمد.

جانشین فرماندهی انتظامی استان با اشاره به توقیف دو دستگاه خودروی شوتی در ۴۸ ساعت گذشته گفت: ۸  قاچاق‌بر نیز ظرف این مدت بازداشت و جهت تکمیل پرونده به مراجع قضایی تحویل شدند.

وی همچنین از کشف و توقیف ۳۲ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع نفت گاز (گازوئیل) از یک کامیون خبر داد و گفت: این کامیون حامل مقدار قابل توجهی سوخت قاچاق از یکی از استان‌های همجوار به سمت شرق کشور در حال حرکت بود که با رصد اطلاعاتی ماموران کشف و با بازرسی از مدارک خودرو و بارنامه، قاچاق بودن سوخت در حال جابجایی محرز و توقیف شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (15 اردیبهشت)
  • وظیفه شیعیان در دوران غیبت زمینه‌سازی و آماده کردن شرایط برای ظهور امام زمان(عج) است
  • خنثی‌سازی فتنه مدعیان دروغین مهدویت توسط امام صادق (ع)
  • معلمی با کوله باری از خاطرات مبارزه با ظلم و ستم
  • قرارداد یکی از بدترین خریدهای تاریخ میلان در انتهای فصل به پایان می‌رسد
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در قم/ ۸ قاچاق‌بر دستگیر شدند
  • شناسایی ۲ انبار کالای قاچاق در غرب تهران
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی