Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود این که این طرح یک فوریت است، اما، چون احساس می‌کنیم مردم نیاز جدی دارند و باید در این شرایط کمک شان کنیم، سعی داریم هرچه زودتر این طرح به نتیجه برسد گروه اقتصاد کلان بازارنیوز: بهروز محبی نجم‌آبادی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، پیرامون بررسی جزئیات یک فوریت طرح تامین کالا‌های اساسی اقشار پذیر در این کمیسیون اظهار داشت:  کلیات موضوع در صحن علنی مجلس تصویب شد و برای بررسی جزئیات به کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بحث جزئیات به مواردالان مانده جزئیات شامل چه نوع کالا و به چه شکل و جامعه هدف چه کسانی هستند و چه دهک‌هایی باید مورد توجه قرار گیرند. نظر کمیسیون برنامه این است که این خدمات در اختیار اقشار آسیب پذیر و کم توان قرار بگیرد؛ آن‌هایی که به علت مشکلات اخیر اعم از کرونا و مشکلات دیگر اوضاع مناسبی ندارند.

محبی پیرامون مسئله تامین مالی برای این طرح گفت: نکته مهمی که وجود دارد این است که ابعاد قضیه باید سنجیده و مشخص شود که هزینه تامین این کالا‌ها از چه منابعی باشد. زیرا دیگر ارز ترجیحی برای کالا‌ها نداریم. طرح‌هایی مطرح شده و کارشناسان این طرح‌ها را بررسی می‌کنند تا در روز‌های آینده به جمع بندی نهایی برسیم تا مردم بتوانند اقلا چندین کالای اساسی را به راحتی تهیه کنند.

وی درباره نوع این کالابرگ ها اظهار داشت: توانایی ما الان خیلی بیشتر شده است و نیاز به نسخه فیزیکی کالابرگ یا کوپن نداریم کارت الکترونیکی با مبالغ معین برای کالا‌های مشخص است که ما این توانمندی را داریم. بانک مرکزی هم امروز تاکید کرد که ما این توانمندی را داریم که مبالغ معینی برای کالا‌های مشخص تعیین کنیم. همچنین فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فروشگاه‌های بزرگ کشور که این کار را قبلا می‌کردند، آمادگی خود را اعلام کردند.
 
وی درباره زمان نهایی برای اجرای این طرح تصریح کرد: هنوز جای بحث دارد، چون عده‌ای می‌گویند مبلغ نقدی واریز شود، اما کمیسیون مخالف است، چون تجربه نشان داده که افراد این پول‌ها را جای دیگری خرج می‌کنند و متاسفانه حجم استفاده از پروتئین‌ها در کشور پایین آمده و برخی از کارشناسان گفته‌اند که حدود ۲ میلیون خانوار در کشور طی یکسال گذشته گوشت مصرف نکرده اند که بسیار این نگران کننده است.  

وی در پایان تاکید کرد: با وجود این که این طرح یک فوریت است، اما چون احساس می‌کنیم مردم نیاز جدی دارند و باید آنها را در این شرایط کمک کنیم، سعی داریم هرچه زودتر این طرح به نتیجه برسد. برچسب ها: محبی نجم آبادی ، نماینده مجلس ، کوپن ، کالابرگ الکترونیکی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000JPB

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نماینده مجلس کوپن کالابرگ الکترونیکی کمیسیون برنامه برای کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۱۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت و اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است و امیدواریم با این روند شاهد کاهش فرایند زباله‌سوزی در کشور باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، اظهار کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم.

وی افزود: لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ‌سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد، گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند، همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان‌دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 750043

دیگر خبرها

  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند