Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-04@11:57:48 GMT

احیای کوپن الکترونیکی برای حمایت از کارگران

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۷۱۴۸

علیرضا حیدری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سال گذشته رقم هزینه ماهانه سبد معیشت کارگران، سه میلیون و ۷۶۰ هزار تومان اعلام شد و گروه کارفرمایی، کارگری و دولت در یک اجماع سه جانبه آن را پذیرفتند ولی این رقم بر اساس تورم سال گذشته و هزینه‌های مصرفی سال گذشته بود و با توجه به افزایش قیمت حامل‌های انرژی، آب و برق و گاز و ایاب و ذهاب در سال جدید طبعاً رقم سبد معیشت ماهانه بیش از این خواهد بود؛ لذا افزایش حداقل دستمزد نه‌تنها قدرت خرید کارگران را حفظ نکرده بلکه به هزینه‌های ماهانه آنها هم افزوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در آستانه نرخ‌های عجیب و غریب تورم، اگر کنترل از ناحیه دولت قابل اعمال نباشد گروه‌های کارگری، بازنشستگان و اقشار آسیب پذیر باز هم بیشترین تأثیر را از این افزایش‌ها متحمل خواهند شد.

حیدری تصریح کرد: معتقدم ساز و کار بن کارگری باید هرچه سریع‌تر احیا شود چون ۱۴ میلیارد دلاری که دولت در قالب ارز ۴۲۰۰ تومانی کالا وارد کشور کرده به دست مصرف کننده واقعی نرسیده است در حالی که اگر به ۶۰ درصد بازنشستگان و کارگران برسد، شاهکار کرده‌ایم.

به گفته این کارشناس حوزه کار، بازنشستگان کشور شناسنامه دارند و تعداد کارگران هم بر اساس لیست بیمه تأمین اجتماعی مشخص است لذا باید دید کالاهایی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می‌شوند ولی دست مصرف کننده واقعی نمی‌رسند از کجا سر در می‌آورند و دولت بررسی کند که چه کسانی این اقلام را وارد کرده و چه کسانی توزیع کرده‌اند؟

وی در عین حال بر ضرورت فعال شدن اتحادیه امکان به منظور تأمین اقلام مصرفی کارگران تاکید کرد و گفت: اتحادیه امکان باید فعال شود تا کالاها با قیمت ارزان در اختیار کارگران قرار گیرد و دولت هم برای عموم جامعه توزیع کوپن را در نظر بگیرد.

به اعتقاد حیدری سایت‌ها و مراکز عرضه اقلام پروتئینی و مصرفی با کد ملی نمی‌تواند فشار تقاضا در بازار را کنترل کند و دولت باید با تجربه‌ای که از سیستم کوپن در گذشته دارد، آن را مجدداً احیا کند ولی با شیوه الکترونیکی و از طریق کارت‌های یارانه سرپرستان خانوار، نه با سیستم دستی و کوپنی که احتمال فساد در آن وجود دارد.

این کارشناس حوزه کار افزود: توزیع اقلام مصرفی و کالاهای اساسی با کوپن الکترونیکی برای دولت بهتر است چون پایش و رصد اطلاعات خانوار و شناسایی افراد در کمترین زمان ممکن صورت می‌پذیرد و ضریب خطا به حداقل می‌رسد و هم بدون واسطه و با قیمت مناسب ارزاق دست مصرف کنندگان حقیقی می‌رسد و خارج از این شبکه کسی حق توزیع کالا را ندارد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۷۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۲ انبار کالای قاچاق در غرب تهران

جانشین فرمانده انتظامی غرب استان تهران از شناسایی دو انبار نگهداری از اقلام قاچاق در این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار مهدی کرمی به تشریح دو ماموریت پلیسی در کشف کالای قاچاق در حوزه استحفاظی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران پرداخت و گفت: یک ماموریت مربوط به کشف لوازم خانگی قاچاق از انباری در محدوده اسلامشهر است. رسیدگی به این پرونده در پی گزارش به دست آمده از منابع اطلاعاتی مبنی بر دپوی کالای قاچاق از نوع لوازم خانگی در چهاردانگه اسلامشهر در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی غرب استان تهران قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در تحقیقات اولیه ماموران مشخص شد که گزارش واصله صحیح است، گفت: در ادامه با شناسایی محل نگهداری کالای قاچاق در چهاردانگه اسلامشهر، هماهنگی با مقام قضایی انجام و مجوزهای لازم اخذ شد. همچنین با اداره تعزیرات حکومتی نیز هماهنگ شد و ماموران در عملیاتی با ورود به محل، اقدام به بازرسی از انبار کالای قاچاق کرده و در جریان آن ۱۹ دستگاه ماشین ظرفشویی با برندهای معتبر خارجی و  سه دستگاه مایکروویو قاچاق را کشف و ضبط کردند.

کرمی با بیان اینکه کارشناسان، ارزش کالای قاچاق مکشوفه را دست‌کم ۱۰ میلیارد ریال برآورد و اعلام کردند، گفت: در این عملیات یک نفر دستگیر و یکدستگاه خودرو پژو شوتی نیز توقیف شد. اقلام مکشوفه هم که فاقد هرگونه اسناد و مدارک گمرکی و در واقع قاچاق بودند به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تحویل داده شد. متهم نیز به همراه پرونده تشکیل شده به دادسرا رفت.

جانشین فرمانده انتظامی غرب استان تهران با اشاره به دومین پرونده کشف کالای قاچاق گفت: روز گذشته مأموران پلیس امنیت اقتصادی انباری را در یکی از محلات شهرستان رباط کریم  که محل دپو کالا و تخلیه بارهای بسته بندی شده بود، شناسایی کرده و موضوع را برای تحقیق و بررسی در دستورکار خود قرار دادند.

وی با اشاره به اینکه در تحقیقات پلیسی هویت مالک این انبار شناسایی شد، اظهارکرد: با تایید صحت خبر و محرز شدن تخلیه محموله‌های قاچاق در این انبار، هماهنگی با مقام قضایی انجام و مجوزهای لازم اخذ شد. پس از آن گروهی از ماموران پلیس امنیت اقتصادی غرب استان تهران با دستور قضایی به محل این انبار رفته و اقدام به بازرسی از آن کردند که در جریان آن ۷۰۰۰ عدد قوطی انواع نوشیدنی‌های قاچاق و مقادیر دیگری کالای قاچاق شامل انواع کمپوت‌های خارجی کشف و ضبط شد.

کرمی با بیان اینکه اقلام قاچاق کشف شده، فاقد هرگونه اسناد و مدارک گمرکی بودند، گفت:‌ انبار مذکور به دستور قضایی پلمب شد، همچنین ماموران مالک این انبار را نیز دستگیر کرده و برایش پرونده قضایی تشکیل داده شد. 

جانشین فرمانده انتظامی غرب استان تهران درباره ارزش ریالی اقلام قاچاق کشف شده نیز گفت:‌کارشناسان ارزش این کالاها را ۵۰۰ میلیون ریال برآورد و اعلام کردند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • فیلم | طعنه سنگین مجری صداوسیما به دولت رئیسی
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • شناسایی ۲ انبار کالای قاچاق در غرب تهران
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان