Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده لرستان در اتاق اصناف کشور با انتقاد از این که شیوه کنونی توزیع اقلام تاثیرگذاری چندانی بر تنظیم بازار ندارد،گفت: دولت باید در مناطق محروم عرضه اقلام تنظیم بازار را افزایش دهد، کوپن الکترونیکی پیشنهاد ما برای دولت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ناصر ناصری صبح امروز در گفت وگو با سفیرافلاک با بیان این که مطابق قانون تعزیرات رعایت قیمت ها ضروری است، اظهارداشت: معمولا قیمت روی کالاها درج شده و از طرفی ملاک قانونی بازرسان برای تشخیص گرانفروشی محاسبه نرخ سود قانونی بر اساس فاکتور خرید معتبر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تاوان عدم نظارت و بازرسی را مردم و کسبه می دهند

وی با اشاره به این که در برخی موارد قیمت محصولات از سوی کارخانه‌ها گرانتر از روی جلد محصول به مغازه دار فروخته می شود،گفت: وقتی کارخانه‌ها گران‌تر از نرخ درج شده، کالا را به واحدهای صنفی می‌فروشند مغازه‌داران نیز مجبورند آن‌ را با احتساب سود قانونی به قیمت روز بفروشند که این کار تخلف محسوب نمی‌شود اما موجب آشفتگی بازار و تعدد قیمت یک محصول در بازار می شود.

 

 نماینده لرستان در اتاق اصناف کشور با انتقاد از نظارت ناکافی بر کارخانه ها بیان کرد: تاوان عدم نظارت و بازرسی را مردم و کسبه می دهند، با افزایش قیمتها قدرت خرید مردم کاهش  یافته و مدتهاست رکود تورمی کسبه را آزار می دهد واقعا گرانی هست و این به معنی گرانفروشی نیست.

 

ناصری با تأکید بر این که مقوله گرانی با گرانفروشی فرق دارد، گفت: گرانی ها از مبدا تولید کالا و مبادی وارداتی کالا به کشور صورت می‌گیرد و اصناف آخرین حلقه توزیع کالا هستند که نقش چندانی در گرانی و افزایش قیمت ها ندارند.

 

 مدیران در گشتها حضور می یابند

 به گفته وی برای کنترل قیمتها در شهرستان علاوه بر نظارت مستمر در بازار  به رغم نیروی اندک بازرس در دو شیفت صبح و عصر گشت های نظارتی تا شب عید ادامه دارد.

 

وی افزود: با مصوبه ستاد تنظیم بازار شهرستان و دستور اکید فرماندار، مدیران دستگاه های عضو ستاد هم بصورت نوبه ای در گشت های نظارتی حضور دارند.

 

کمبود نیروی بازرس 

 رئیس اتاق اصناف شهرستان دلفان،کمبود نیروی بازرس در دلفان  را بزرگترین دغدغه دانست و تصریح کرد: ما فقط دو نیروی بازرس داریم متاسفانه اداره صنعت معدن تجارت شهرستان که سالهای گذشته سه نیروی بازرس داشته الان فقط یک نیرو دارد که چند روز در دلفان مابقی روزها در سلسله است که می طلبد در این ایام سازمان صنعت معدن تجارت استان فکری برای این موضوع بکند.

 

 ناصری با انتقاد از کمبود امکانات سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان  در شهرستان دلفان خاطرنشان کرد: این سازمان با دست خالی چه دفاعی از حقوق مردم می توانند انجام دهد این در حالی است که توانمند سازی این نهاد مردمی می تواند کمبود نیروی بازرس را جبران کند. 

 

 بگفته وی با تفاهم نامه ای که بین سازمان صنعت معدن تجارت استان و سپاه حضرت ابوالفضل لرستان منعقدشده، بازرسان افتخاری بسیجی از ۱۵ اسفند پس از آموزش لازم برای نظارت نامحسوس به کمک ما می آیند.

 

نمایشگاه بهاره جهت تنظیم بازار موثر است 

 وی برگزاری نمایشگاه بهاره را به شرط حضورپررنگ تولید کنندگان در کنترل قیمتها موثر دانست و گفت: توزیع اقلام بصورت متمرکز در فضای نمایشگاه اقدام مهمی جهت تنظیم بازار است.

 

نماینده لرستان در اتاق اصناف کشور با تأکید بر این که بازار اصلی ویترین شهر ماست،بیان کرد: مسئولان تلاش کنند به جای بسته شدن بازار اصلی دست فروشان را به خیابان دیگری منتقل کنند اگر خدای نخواسته طی این روزها اتفاقی در پاساژ ها بیفتد آتش نشانی و اورژانس راه دسترسی به محل را ندارند لذا امیدوارم امسال چاره ای اندیشیده شود.

 

شیوه توزیع اقلام تنظیم بازار قابل قبول نیست

ناصری توزیع گوشت قرمز وارداتی را نامناسب دانست و تصریح کرد:هر نوبتی که گوشت وارد می شود تمام تلاش ما معطوف توزیع درست است اما چون شیوه توزیع  مناسب نیست انعکاس خوبی ندارد.

 

وی با انتقاد از این که شیوه کنونی توزیع اقلام تاثیرگذاری چندانی بر تنظیم بازار ندارد، تصریح کرد: دولت باید در مناطق محروم عرضه اقلام تنظیم بازار را افزایش دهد، کوپن الکترونیکی پیشنهاد ما برای دولت است

 

رئیس اتاق اصناف دلفان با بیان این که اصناف و بازاریان امین مردم هستند،گفت: کسبه با مردم مدارا می کنند در این شرایط اقتصادی کسبه مطمئنا توجه بیشتری به مشتریان دارند همه می دانند که قدرت خرید مردم پایین است و مدارای کسبه با مردم حس این روزهای بازار است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۹۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده

به گزارش «نماینده»،محمدرضا پورابراهیمی در پاسخ به اینکه چرا سهام شرکت‌هایی مانند خودروسازی‌ها با وجود گران شدن قیمت محصولات تولیدی آن‌ها، رشد نمی‌یابد، گفت: برخی از شرکت‌ها زیان انباشته سنگینی دارند و هرچه که سود نیز کنند، تازه بخشی از زیان آن‌ها کاهش می‌یابد و با این سود شرکت به درجه مطلوبی نمی‌رسند، مانند فردی که به درآمد مناسبی می‌رسد اما تازه باید بدهی‌های قبلی خود را پرداخت کند، البته این افزایش قیمت می‌تواند به عنوان یک خبر مثبت باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت خودرو، بیان کرد: اولین نکته این است که بهای تمام شده تولید اقلام مصرفی در کشور ما بالاتر از متوسط قیمت تولید در کشورهای پیشرفته و متوسط است؛ به طور مثال اگر قیمت تولید هر تن آهن در ایران یک عدد مشخص باشد در سایر کشورها این عدد کمتر است.

وی در تشریح دلایل افزایش بهای تمام شده تولید، اضافه کرد: دانش فنی و تکنولوژی پایین در بخشی از صنایع و ارزان بودن قیمت حامل‌های انرژی که انگیزه‌ای برای بهبود این وضعیت ایجاد نمی‌کند و سوء مدیریت موجب شده بالا بودن بهای تمام شده تولید شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: نکته دوم این است که ما نمی‌توانیم با سیاست دستوری قیمت‌ها را مدیریت کنیم، این سیاست موجب شده که یک قیمت بازار و یک قیمت کارخانه ایجاد شود این تفاوت قیمت به جیب دلالان می‌رود و سهمی از آن نصیب مردم نمی‌شود، عملا مردم در حال حاضر با قیمت‌های بازار خرید و فروش می‌کنند که پیشنهاد ما این بود که با سازوکار بازار سرمایه می‌توان کشف قیمت انجام داد تا با این روش قیمت بالا شکسته و کاهش یابد در واقع زمانیکه خودرو در حجم سنگین در قیمت بالا عرضه شود، قیمت خود به خود پایین می‌آید.

وی در ادامه توضیح داد: به جای اینکه ما قیمت را پایین نگه داریم که به واسطه این وضعیت تقاضا افزایش یابد، در قیمت بالا حجم زیاد عرضه شود تا قیمت به تدریج کاهش یابد، روش رسیدن ما به قیمت‌های پایین این نیست که دستوری قیمت را پایین نگه داریم باید قیمت بازاری را از بالا با عرضه سنگین و ایجاد مزیت‌هایی در کیفیت خودروها مهار قیمتی کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سیاست دولت در دو قیمتی کردن تحریک تقاضا است، ادامه داد: این سیاست موجب شده که فردی که به خودرو نیز نیاز ندارد، به منظور کسب سود برای خرید خودرو ثبت‌نام کند این در حالی است که در هیچ کشوری این گونه عمل نمی‌کنند.

وی همچنین به تصویب پایه‌های مالیاتی و سوداگری و ابلاغ آن ظرف ماه‌های آینده اشاره کرد و افزود: باید سوداگری در بازار خودرو حذف کرد تا تقاضا در بازار واقعی شود.

پورابراهیمی درباره واردات خودرو نیز بیان کرد: واردات خودرو باید انجام شود تا شرکت‌های داخلی با خارجی رقابت کنند، در بلندمدت نیز از طریق سرمایه‌گذاری مشترک به تولید خودرو با بهای تمام شده پایین و باکیفیت که صادراتی نیز باشد، برسند؛ زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که خودروی باکیفیت تولید می‌کنیم که سایر کشورها این خودرو را خریداری کند، این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که انرژی، فولاد و... در کنار سرمایه گذاری که دانش فنی دارد، لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • شناسه یکتا در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • نیازمند شبکه تنظیم‌گری کشوری هستیم
  • به مفهومی به اسم شبکه تنظیم گری کشوری نیاز داریم
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود