Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا مصری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، با اشاره به کوپن الکترونیکی 100 هزار تومانی که از سوی دولت در دست بررسی است، اظهار کرد: هنوز مصوبه‌ای در این رابطه نداریم و فقط در حد پیشنهاد است. ضمن اینکه رقم این کوپن هنوز مشخص نشده است.

مصری دررابطه با اعطای کوپن الکترونیکی به مردم گفت: این طرح درصورتی موفق خواهد بود که کالاهای اساسی با قیمت ارز 4 هزار و 200 تومانی در فروشگاه های زنجیره‌ای و تعاونی ها قرار گیرد و مردم بتوانند با کارتی که در اختیار آن ها می گذاریم براساس اولویت های خود خرید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس ادامه داد: هدف از طرح اینگونه مسائل این است که به جای تزریق پول، به مردم کالا داده شود تا فرایند عرضه و تقاضا موازنه شود. اگر نیاز مردم درخصوص کالاهای اساسی تامین شود، با کاهش تقاضای مردم قطعا شاهد کاهش قیمت کالاهای اساسی خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه یک مساله مهم بحث تغذیه مردم است، گفت: مواقعی که وضعیت اقتصادی برهم می خورد، مردم از سفره می زنند و چه بسا هزینه های غیرضرور انجام دهند اما درخصوص تغذیه کم بگذارند. تغذیه در سلامت و آینده فرزندان موثر است و اگر ما بتوانیم به جای کمک نقدی کالا تامین کنیم، تغذیه را تضمین کرده ایم؛ چراکه این احتمال وجود دارد که مردم یارانه نقدی را به مصارف دیگر برسانند و از سفره خود کم بگذارند.

مصری با اشاره به اینکه در این طرح امکان رانت وجود ندارد، گفت: احتمالا این طرح در کارت یارانه مردم لحاظ  می شود و سال هاست که ما این کارت و بانک اطلاعات ایرانیان را امتحان کرده‌ایم و می دانیم که این بانک اطلاعات، کامل است. در این چند سال صحت این اطلاعات مشخص شده و بنابراین امکان تعلق‌گیری رانت به برخی افراد وجود ندارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تاکید کرد: اگر این سیستم اجرا شود، تاثیر مثبتی روی زندگی مردم خواهد گذاشت؛ چراکه مردم هم می توانند کالاهای اساسی را با قیمت ارز 4 هزار و 200 تومانی خریداری کنند و هم یک کمک بلاعوض دریافت کرده‌اند.

به گفته عبدالرضا مصری، براساس تصمیمات اولیه برای کوپن الکترونیکی، محدودیتی در مورد کالاهای ایرانی یا وارداتی وجود نخواهد داشت و مردم می توانند از طریق این کارت هر نوع خریدی که تمایل دارند انجام دهند.

نماینده مردم کرمانشاه خاطرنشان کرد: این کوپن الکترونیکی هیچ مشکلی برای بازار ارز ایجاد نمی کند. البته ممکن است عده‌ای اندک کارت  را ارائه داده و به جای آن پول دریافت کنند اما احتمالا درصد چنین افرادی بسیار پایین خواهد بود؛ چراکه همه مردم نیاز به کالاهای اساسی دارند و خریداری آن‌ها به قیمت ارز 4 هزار و 200 تومانی به نفعشان خواهد بود.

وی تصریح کرد: هنوز مشخص نیست این طرح به اجرا درآید؛ چراکه چندوچون آن هنوز مشخص نیست اما احتمال اجرایی شدن این طرح زیاد است. به هر حال مردم در شرایط دشواری قرار دارند و شرایط ایجاب می کند برنامه ای در این رابطه اتخاذ شود.

به گزارش ایلنا، دولت با درخواست وزارت کار و رفاه اجتماعی قصد دارد برای خرید کالاهای اساسی به مردم کوپن الکترونیکی ارائه کند و طرحی در این خصوص از سوی وزارتخانه به دفتر معاون اول رییس‌جمهور ارسال‌شده و در حال بررسی است. در اظهارات مختلفی که شده، قرار است برای ۱۰ میلیون نفر یا هشت دهک از افراد جامعه کالا کارت به‌ صورت کوپن الکترونیک برای تامین کالاهای اساسی صادر شود و این طرح با همکاری بانک مرکزی انجام می‌شود. درخصوص مبلغ این کارت، فعلا رقم 100 هزار تومان مطرح است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: الکترونیک کالاهای اساسی مجلس شورای اسلامی وزارتخانه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۷۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن اسلامی با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از ساعت صفر ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می‌شود، افزود: به ستادهای انتخابات استان‌ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند، فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه‌های احراز هویت و صندوق‌های رأی برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانورها با حضور اعضای هیئت‌های نظارت و ناظران شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی را زیر بار می‌بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می‌کنیم.

اسلامی با بیان اینکه آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم اظهار کرد: با معاونان سیاسی و انتخابات و معاونان امنیتی ۱۵ استانی که انتخابات مرحله دوم در آن استان‌ها برگزار می‌شود، موارد لازم را برای برگزاری انتخابات بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آنها تاکید کردیم که حتماً با داوطلبان نشست داشته باشند و مواردی که لازم است را به اطلاع داوطلبان برسانند.

وی با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است، تاکید کرد: در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش‌های لازم به مردم داده شود. مردم هم می‌توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران"، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رأی اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رأی نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رأی دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رأی دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود. رأی دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد و وقتی صندوق اجازه رأی دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رأی دهنده قرار می‌گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رأی خود را می‌دهد.

وی ادامه داد: در این انتخابات دیگر تعرفه رأی کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود. بعد از اینکه فرد رأی خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

اسلامی تصریح کرد: در حوزه‌های الکترونیک تلاش می‌شود با تأیید هیئت نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام شود. فرآیندهای اعتراض و شکایت در هیأت‌های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می‌شود.

کد خبر 6095973 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی | چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد